سبد خرید شما خالی است.
سلام ، به مرکز کاردرمانی و حرکات اصلاحی امید نجف آباد خوش آمدید.
سلام ، به مرکز کاردرمانی و حرکات اصلاحی امید نجف آباد خوش آمدید.
در صورت بروز علائم میوپاتی، برای درمان آن با کاردرمانی میوپاتی می توانید به مرکز کاردرمانی نجف آباد با مدیریت آقای حسین قنبری کاردرمان کودکان و بزرگسالان در نجف آباد مراجعه کنید و هرچه سریع تر برای درمان میوپاتی اقدام کنید.
میوپاتی (Myopathy) بیماری عضلانی یا عصبی-عضلانی به هر دلیلی است که در آن عضلات عملکرد خود را از دست می دهند. نتیجه این بیماری ضعف عضلانی است. البته اشاره به این نکته ضروری است که آسیب به اعصاب محیطی و مرکزی هم می توانند عملکرد عضلات را مختل کنند، مانند آنچه که در سکته مغزی اتفاق می افتد ، اما آن ها را جزو میوپاتی به حساب نمی آوریم.
اگرچه با توجه به نوع میوپاتی علائم متفاوت است، اما ۱۱ نشانه رایج شامل موارد زیر است:
1- دشواری هنگام بلند شدن از صندلی، بالارفتن از پله ها و دسترسی به وسایلی که بالاتر از سطح سر هستند.
2- احساس ضعف در عضلات مرکزی و قرینه بدن ( شانه، قسمت بالایی بازو، ران و کمر)
3- انجام فعالیت های روزمره مثل شستن، شانه زدن موها و لباس پوشیدن دشوار است
4- گرفتگی عضلات، احساس خشکی در ماهیچه ها و اسپاسم عضلانی در میوپاتی عضله
4- تنگی نفس هنگام فعالیت فیزیکی
5- خستگی ناشی از فعالیت بدنی و کمبود انرژی
6- روند رو به افزایش ضعف عضلانی
7- ضعف عضلانی همزمان با کارکرد عادی ماهیچه ها
8- رشد کند مهارت های عضلانی در کودکان در فعالیت هایی مثل راه رفتن، پریدن، بالا رفتن از پله ها، نگه داشتن قاشق و یا مداد
9- نداشتن سرعت کافی برای انجام حرکات در مقایسه با دیگران
10- اختلال در ماهیچه های دهانی مرتبط در صحبت کردن و جویدن ( پریدن غذا در گلو و تته پته کردن )
این بیماری گوناگونی زیادی دارد. به علاوه شدت آن از یک فرد به فرد دیگری متفاوت خواهد بود. با این اوصاف می توان علایم مشابهی را در بین مبتلایان به myopathy پیدا کرد که مهم ترین آن ها را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
ضعف در عضلات بدن، مهم ترین علامت بیماری میوپاتی است که در همه انواع آن مشاهده می شود. ضعف بیشتر در بخش های بالایی شانه، بازو و ران مشاهده می شود و باعث خواهد شد که فرد نیروی کافی برای انجام فعالیت ها را نداشته باشد و در انجام فعالیت های روزمره دچار مشکل شود.
ممکن است فرد در بلند شدن از روی صندلی با سختی روبرو شود. خطر سقوط و افتادن افراد بیشتر خواهد شد و شخص نتواند تعادل خود را حفظ کند. یا دست خود را بالا برده و موهای خود را شانه کند. همچنین اگر این اختلال از زمان کودکی رخ دهد می تواند رشد فرد را مختل کرده و وی را با تاخیر حرکتی روبرو کند.
یکی دیگر از شایع ترین علایم بیماری میوپاتی است. در این حالت انقباضات ناگهانی و دردناکی در یکی از عضلات فرد رخ خواهد داد. که ممکن است چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشد. این گرفتگی و اسپاسم ممکن است به صورت پراکنده رخ دهد یا با حرکات خاصی ایجاد شود.
یک نشانه نسبتا شایع در میوپاتی است. البته خستگی در برخی از بیماری های دیگر مانند ام اس هم دیده می شود. ام اس جزو میوپاتی محسوب نمی شود چرا که اعصاب فرد را درگیر خواهد کرد. خستگی باعث خواهد شد که انجام ساده ترین کارها هم برای فرد سخت شود. در نتیجه فعالیت های بدنی طولانی مدت برای فرد چالش برانگیز خواهد بود. برای نمونه فرد نمی تواند یک ساعت به صورت مداوم کنار گاز بماند و آشپزی کند.
به این معنی است که یک مفصل به صورت کامل باز و بسته نمیشود. برای نمونه فرد نمی تواند شانه خود را بالا آورده و دست را به بالای سر برساند. این مورد باعث خواهد شد که فرد در بسیاری از فعالیت های روزمره زندگی دچار اختلال شود.
در برخی از موارد افراد ممکن است درد عضلانی را تجربه کنند. مخصوصا در فعالیتهای نسبتا طولانی. در اینجا منظور از فعالیت طولانی فعالیت هایی مانند آشپزی یا حمام کردن است.
همه موارد بالا علایم میوپاتی هستند. اما این نشانه ها ممکن است برای بسیاری ملموس نباشد. بلکه خود را در قالب های زیر نمایش دهد:
در بسیاری از افراد مبتلا میوپاتی به دلیل درگیر شدن عضلات گردن فرد در بلع دچار مشکل خواهد شد. این موضوع می تواند روی تنفس و گفتار افراد هم تاثیر منفی به جای بگذارد. از طرفی دیگر اگر میوپاتی شدید باشد در نهایت ممکن است باعث آتروفی شود. آتروفی عضلات عبارت است از تحلیل رفتن بافت عضلانی به دلیل کم کاری آن عضله. همچنین کوتاه شدن عضلات و تاندون های بدن هم در نتیجه کم بودن تحرک امکان پذیر است.
مرکز کاردرمانی امید نجف آباد با اتکا به سابقه درخشان و تجربه و توانایی و خود در تلاش است تا بهترین درمان ها را برای افراد دارای میوپاتی فراهم کند.
البته در یک دسته بندی کلی می توان آن را به دو دسته ارثی و اکتسابی تقسیم بندی کرد. در ادامه انواع میوپاتی را در هر دسته بندی مشاهده می کنید:
همانطور که از اسمش پیدا است میوپاتی ارثی از پدر و مادر به فرد منتقل خواهد شد. این بیماری در اثر جهش های ژنتیکی به وجود خواهند آمد. فرد به طور مادرزادی و در هنگام تولد ناهنجاری ژنتیکی مرتبط با میوپاتی را دارد. همچنین ممکن است یکی از والدین از این بیماری رنج ببرد یا در هیچکدام از آن ها دیده نشود. مهم ترین میوپاتی های ارثی شامل موارد زیر هستند:
در این اختلال فرد زمان تولد، ژن جهش یافته معیوب دارد. بروز علائم بیماری در هنگام تولد یا در اوایل کودکی است و باعث بروز ضعف و مشکلات استخوانی و عضلانی در بیمار می شوند.
گاهی این علائم تا دوران نوجوانی و اواخر بزرگسالی نمایان نمی شود. میوپاتی های مادرزادی در بیشتر موارد جنرال هستند و اکثر عضلات فرد را تحت تاثیر قرار می دهند و سراسر ماهیچه های بدن تضعیف می شوند. در انواع دیگر میوپاتی، بخش های پروگزیمال ( بخش های نزدیک به مرکز بدن) ضعیف می شوند. میوپاتی نمالین، میوپاتی مرکزی و میوپاتی مرکز هسته ای شایع ترین میوپاتی های مادرزادی هستند.
نقص در بخش میتوکندری سلول ها منجر به این نوع خاص از میوپاتی می شود. میتوکندری ها بخش تولیدکننده انرژی در سلول ها هستند. این نقص در سلول ها باعث اختلال در انرژی رسانی به سلول برای انجام فعالیت می شود و خستگی و ضعف ماهیچه ها را به دنبال دارد. این وضعیت باعث ضعف در عملکرد دیگر بخش های بدن هم می شود؛ مانند اختلال در عملکرد قلب، مغز و دستگاه گوارش.
میوپاتی میتوکندریال فقط از نوع موروثی نیست. فردی که زمینه ارثی هم ندارد ممکن است این جهش ژنتیکی را در DNA خود داشته باشند.
زمانی که ژن های کد گذاری کننده آنزیم ماهیچه ها دچار اختلال شود. میوپاتی متابولیکی رخ می دهد. این آنزیم ها در عملکرد درست عضلات نقش اساسی دارند. بخش هایی از بدن در این شرایط تحمل انجام تمرین را ندارند. به علت تجزیه رشته های عضلانی مخطط در شانه ها و ران ها انجام فعالیت با درد همراه است. این درد و ضعف ممکن است دوره ای باشد.
دیستروفی عبارت است از تخریب پیشرونده عضلانی. این اختلال بر اثر ناکافی بودن پروتئین های پشتیبانی ساختاری یا غیر طبیعی بودن آن ها بروز پیدا خواهند کرد. دیستروفی ها عموما بازوها و پاها را با درجات مختلف درگیر خواهد کرد. در برخی از موارد درگیری عضلات چشم و صورت هم دیده می شود. دیستروفی عضلانی دوشن، دیستروفی عضلانی بکر، و دیستروفی عضلانی میوتونیک (نوع 1 و نوع 2) شناخته شده ترین دیستروفی های عضلانی هستند.
میوپاتی های اکتسابی در طول زندگی ممکن است به وجود بیایند و ربطی به ژنتیک یا بیماری های مادرزادی ندارند و در گذر زمان در بدن به وجود می آیند. انواع آن متفاوت و به شرح زیر هستند:
در برخی از موارد سیستم ایمنی بدن برخی از اجزای خود را به عنوان دشمن شناسایی خواهد کرد. در نتیجه به آن اجزا حمله خواهد کرد و سعی می کند آن را از بین ببرد. حمله به سلول های ماهیچه ای ( میوسیت ها) باعث ضعف عملکردی ماهیچه ها می شود. علائم میوپاتی التهابی ضعف شدید عضلات بخش های مرکزی و قرینه بدن است. درماتومیوزیت، سندرم آنتی سنتتاز، میوپاتی نکروزان با واسطه ایمنی، میوپاتی بدن انکلوژن، میوزیت همپوشانی و پلی میوزیت شایع ترین میوپاتی های خود ایمنی/ التهابی هستند.
میوپاتی ناشی از سم یا Toxic myopathy زمانی رخ می دهد یک سم یا دارو عوارض زیادی داشته و عملکرد ماهیچه را مختل می کند.
این نوع مسمومیت ممکن است ناشی از عوامل زیر باشد:
برخی از هورمون ها می توانند فعالیت های ماهیچه های اسکلتی را کنترل و تنظیم کنند. در صورتی که هورمون های ترشح شده از غدد درون ریز به گونه ای تغییر کند که عملکرد عضلات را مختل کند، میوپاتی رخ خواهد داد.
میوپاتی اندوکرین زمانی بروز می کند که هورمون ها در عملکرد عضلات تداخل ایجاد کنند.
برخی از مشکلات عفونی هم می توانند عملکرد عضلات اسکلتی را تحت تاثیر قرار دهد. عفونت ممکن است موضعی باشد یا به همه بدن سرایت پیدا کند. انواع عفونت ها شامل موارد زیر هستند:
عدم تعادل میزان الکترولیت ها ممکن است میوپاتی به دنبال داشته باشد.
میوپاتی بحرانی به بیمار شدن عضلات و اندام های مرتبط با تنفس می گویند. بیماری، زمانی فرد را درگیر می کند که وی به مدت طولانی در بستر باشد. استفاده از مسکن عضلات، مسکن های درد و کورتون ها منجر به این وضع می شود.
مرکز کاردرمانی و حرکات اصلاحی امید نجف آباد با مکانی مناسب و تجهیزات کامل و دارا بودن مجوز از سازمان نظام پزشکی، جز یکی از به روز ترین و شناخته شده ترین و مجرب ترین مراکز کاردرمانی نجف آباد می باشد و با تکنیک های درمانی مناسب با شرایط بیمار به درمان علایم ناشی از میوپاتی می پردازد.
هر شخصی در هر رده سنی ممکن است به میوپاتی مبتلا شود. عواملی هستند که ریسک ابتلا را بیشتر می کنند:
اگر شخص بعد از فعالیت فیزیکی معمولی دچار خستگی شدید، خشکی عضلات یا تنگی نفس می شود؛ یا در بخش های مرکزی عضلانی بدن احساس ضعف می کند بهتر است به پزشک مراجعه کند. بروز اختلال در کارکرد سیستم های قلبی، تنفسی و گوارشی در کنار ضعف، بی حالی، عدم تحرک و لاغر شدن عضلات و مشکلات بلع را باید جدی گرفت .
ممکن است نشانه هایی از بیماری های عصبی – عضلانی باشد.
پزشک با معاینه و انجام آزمایش از ابتلا به بیماری اطمینان حاصل می کند.
مرکز کاردرمانی امید نجف آباد با مدیریت آقای حسین قنبری و سی سال تجربه و با استفاده از روش های گوناگون درمان میوپاتی به بهبود وضعیت فرد، کندتر کردن روند پیشرفت بیماری و حفظ و بهبودی استقلال فرد کمک شایانی می کند.
متخصص معالج اطلاعات و پرسشنامه جامعی از زمینه خانوادگی، داروهایی تجویزی و مصرفی و علائم فیزیکی تهیه می کند. پوست، سرعت عکس العمل یا رفلاکس، قدرت عضلانی، تعادل و حواس همگی توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب معاینه می شوند. صرفا پرسشنامه شفاهی و معاینه برای تشخیص دقیق کافی نیست. به همین علت پزشک فرد را به انجام آزمایش های مختلف ارجاع می دهد.
(مقدار این دو آنزیم به دلیل تجزیه شدن الیاف ماهیچه بیش از حد معمول در عضلات یافت می شوند.)
یون های سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر
برای بررسی طول عمر بیماران میوپاتی می توان آن ها را به دو دسته غیر پیشرونده و پیشرونده تقسیم بندی کرد. میوپاتی های غیر پیشرونده تغییر آنچنانی در طول عمر بیمار ایجاد نخواهند کرد. برای نمونه افراد مبتلا به میوپاتی غدد درون ریز ممکن است به راحتی درمان شوند و حتی عوارض جانبی خاصی هم به دنبال نداشته باشند. اما میوپاتی های پیشرونده باعث بروز عوراضی خواهند شد که این عوارض ممکن است زندگی فرد را با خطر روبرو کند. اما توجه به این نکته ضروری است که میوپاتی یک بیماری کشنده نیست و در حدود 95 درصد افراد 5 سال بعد از تشخیص گذاری میوپاتی هنوز زنده هستند.
پس از تعیین نوع میوپاتی برنامه درمانی خاص با توجه به علایم فرد ایجاد خواهد شد. رویکرد درمانی بسته به نوع میوپاتی متفاوت است. اما نمیتوان گفت همه انواع بیماری میوپاتی درمان دارد.
درمان میوپاتی ممکن است به کنترل و رفع کامل بیماری منجر شود. یا صرفا کمکی باشد به کنترل علایم.
پزشک با توجه به علائم و شدت بیماری رویه درمان بیمار را معین می کند .
امروزه بسیاری از موسسات و کشورها بودجه های کلانی را برای تحقیقاتی به منظور درمان کامل بیماری در نظر گرفته اند؛ اما هنوز موفق نشده اند درمان قطعی میوپاتی را بیابند.
بیشتر این مسیر درمانی شامل درمان های تمرینی، کاردرمانی و نوع خاصی از تمرینات ورزشی است. البته این رویه در تمام بیماران میوپاتی یکسان است. اغلب بیماری های میوپاتی تحت کنترل کامل قرار می گیرند و ضعف عضلانی و علائم به حداقل می رسند. اگرچه درمان قطعی میوپاتی ممکن نیست، اما در برخی انواع بیماری میوپاتی وخامت بیماری با درمان متوقف می شود و هرچند بیماری کامل درمان نمی شود اما شرایط بیمار حفظ می شود و بدتر نمی شود.
مرکز کاردرمانی امید نجف آباد با استفاده از تمرینات تخصصی ورزشی در درمان میوپاتی به بهبود وضعیت فرد، کندتر کردن روند پیشرفت بیماری و حفظ و بهبودی استقلال فرد کمک شایانی می کند.
پزشکان سعی دارند پیشرفت بیماری را کند کنند و علائم آن را کاهش دهند. آنها به بیماران مبتلا به میوپاتی کمک می کنند تا زندگی راحت تر و با استقلال بیشتری داشته باشند. یک تیم چند تخصصی، شامل متخصصان زیر، به منظور درمان بیمار و بهبود وضعیت او مشارکت دارند:
این تیم از تخصص خود برای طراحی یک برنامه درمانی منحصر به فرد برای هر بیمار استفاده می کند. در ادامه، با روش های مختلف درمان میوپاتی آشنا می شوید.
اکثر میوپاتی های اکتسابی مانند میوپاتی های التهابی یا خود ایمنی با داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب می کنند مانند کورتیکو استروئیدها، متوترکسات، آزاتیوپرین و … به کمک دارو قابل درمان هستند. در این موارد با حذف مواد سمی یا اختلالی که باعث میوپاتی شده است، علایم این بیماری از بین می رود. داروهای مورد استفاده با توجه به نوع بیماری بسیار متفاوت خواهند بود.
برخی از داروها همچنین می توانند علائم مانند درد، گرفتگی، تنگی نفس و ضربان قلب نامنظم را کاهش دهند.
فیزیوتراپی یکی از رشته های توانبخشی است که می تواند بسیار کمک کننده باشد. فیزیوتراپ ها با شناخت دقیقی که نسبت به آناتومی و ساختار عضلات دارند می توانند برنامه تمرینی مناسبی به فرد ارائه دهند. این برنامه ممکن است برای تقویت عضلات و افزایش دامنه حرکتی ارائه شود یا هدف آن ممانعت از پیشرفت بیماری باشد.
درمان فیزیوتراپی میوپاتی شامل رویکردهای زیر می شود:
کاردرمانی باعث تسکین علائم و پیشرفت فیزیکی می شود. . هدف از کاردرمانی میوپاتی کاهش علائم بیماری، جلوگیری از پیشرفت بیماری، حفظ توان بیمار و کیفیت زندگی بیماران است . علائم متداولی وجود دارد که کاردرمانی میوپاتی می تواند به آنها کمک کنند، این موارد شامل:
درمان کاردرمانی شامل تمرین قدرت عضلانی برای حفظ قدرت عضلات است تا عضله ها برای بیشترین زمان ممکن قوی بمانند و انجام دادن کارهای روزمره ای مانند راه رفتن برای بیماران آسان شود.
متخصص کاردرمانی روش های جدیدی را برای حرکت کردن و بهبود حالت اندامی به بیماران آموزش می دهد؛ به کارگیری این روش ها درد را کمتر می کند. همچنین کاردرمان ، آب درمانی را برای شل کردن و تقویت عضله ها و افزایش گردش خون توصیه می کند. ضمناً آب درمانی درد را کمتر می کند و به بیمار مبتلا به میوپاتی کمک می کند تا توانایی حرکتی اش را در آب به حداکثر برساند.
یک برنامه ورزشی منظم با توجه به نیازهای بیمار تهیه می شود. حرکات ورزشی عملکردی هستند و با هدف بهبود تعادل، هماهنگی، انعطاف پذیری و استقامت عضلانی انجام می شوند تا توان و طاقت بیمار بیشتر شود. به این ترتیب، عضله ها به تدریج کارآمدتر و مؤثرتر می شوند و انجام دادن کارهای روزمره برای بیمار آسان تر می شود و اعتماد به نفس و عزت نفسش نیز بالاتر می رود. هم چنین کاردرمان با توجه به نیازهای بیمار، وسایلی مانند ارتز، کفی طبی، وسایل کمکی برای راه رفتن، صندلی چرخدار و ارتز KAFO را در صورت لزوم برای تسهیل حرکت بیمار توصیه می کند. این وسایل کمکی می توانند به بیمار کمک کنند تا بهتر حرکت کند و به طور کلی بهبودی در کیفیت زندگی او ایجاد شود.
عضله های لگن، ران و شانه در اثر ابتلا به میوپاتی خشک می شود. انجام دادن نرمش های کششی از سفتی عضله ها و انقباض بافت های نرم جلوگیری می کند. به علاوه نرمش های کششی اسپاسم یا گرفتگی و درد عضله ها را برطرف می کند.
شامل تمرینات ویژه برای تقویت عضلات دهان و گلو، انتخاب و تغییر نوع و حجم غذا، استفاده از وسایل کمکی مانند لوله تغذیه و … می شود و می تواند به بیماران کمک کند که مشکلات مربوط به صحبت کردن، جویدن و بلعیدن را حل کنند.
درمان ژنتیک یکی از روش های جدید و پیشرفته درمان میوپاتی های موروثی است. درمان ژنتیک شامل تزریق ژن های سالم به عضلات یا خون بیماران است که می تواند به ترمیم یا جایگزینی ژن های معیوب کمک کند.
درمان میوپاتی در ایران به روش ژنتیک هنوز در مراحل آزمایشی است و نیاز به بررسی های بیشتر دارد.
سلول های بنیادی نوعی سلول هستند که می توانند به انواع مختلف سلول های تخصصی تمایز پیدا کنند و بافت های آسیب دیده یا از بین رفته را جایگزین کنند. درمان میوپاتی در ایران با سلول های بنیادی هنوز در مراحل تحقیقاتی و آزمایشی است و نیاز به بررسی های بیشتر دارد.اما برخی از روش هایی که مورد بررسی قرار گرفته اند، عبارتند از:
برای درمان میوپاتی در ایران از سلول های بنیادی مزانشیمال (MSC) که از مغز استخوان یا بافت های چربی بدست می آیند و می توانند به سلول های عضلانی تمایز پیدا کنند. این سلول ها را می توان به صورت تزریقی یا آلوژنیک (از اهداکننده های دیگر) به بیماران میوپاتی انتقال داد تا بافت عضلانی آسیب دیده را ترمیم کنند.
استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSC) که از سلول های بدنی مانند پوست یا خون با روش های برنامه ریزی مجدد ژنتیکی به سلول های بنیادی تبدیل می شوند.
این سلول ها را می توان به سلول های عضلانی تمایز داد و به صورت آتوژنیک (از خود بیمار) به بافت عضلانی آسیب دیده انتقال داد تا بافت را بازسازی کنند.
برای درمان میوپاتی در ایران از سلول های بنیادی جنینی (ESC) استفاده می کنند که از جنین های چهار یا پنج روزه حاصل از لقاح آزمایشگاهی بدست می آیند و می توانند به هر نوع سلول تخصصی تمایز پیدا کنند. این سلول ها را می توان به سلول های عضلانی تمایز داد و به صورت آلوژنیک به بافت عضلانی آسیب دیده انتقال داد تا بافت را ترمیم کنند.
این روش ها هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. برای مثال، سلول های بنیادی مزانشیمال کمتر از سلول های بنیادی پرتوان یا جنینی قابلیت تمایز به سلول های عضلانی را دارند و ممکن است باعث تشکیل بافت های غیر عضلانی شوند.
سلول های بنیادی پرتوان القایی ممکن است باعث تشکیل تومورهای سرطانی شوند یا ژن های ناخواسته ای را فعال کنند. سلول های بنیادی جنینی ممکن است باعث ایجاد واکنش های ایمنی شدید شوند یا از نظر اخلاقی و قانونی مورد اعتراض قرار گیرند. بنابراین، نیاز به انجام مطالعات بالینی گسترده تر و بررسی اثرات جانبی و بلندمدت این روش ها بر روی بیماران میوپاتی وجود دارد.
یکی دیگر از راه هایی که می تواند به کنترل و درمان میوپاتی کمک کند تغذیه است. در برخی از موارد تغییر رژیم غذایی می تواند درمان قطعی را برای میوپاتی به همراه داشته باشد. برای نمونه در برخی از میوپاتی های ناشی از سم ممکن است رژیم غذایی فرد عامل این بیماری باشد. در بقیه میوپاتی ها هم تغییر رژیم غذایی ممکن است کمک کننده باشد و بتواند روند پیشرفت بیماری را متوقف کند.
نمی توان میوپاتی را یک بیماری کشنده در نظر گرفت. چون این بیماری مستقیما طول عمر بیمار را تحت تاثیر قرار نمی دهد. بلکه عوارض ناتوان کننده این بیماری در طول زمان و به طور غیر مستقیم باعث کاهش طول عمر بیمار می شود.
پس اگر درمان های لازم برای میوپاتی را انجام ندهید، از دست دادن قدرت عضلانی اندام های حیاتی در میوپاتی های پیشرونده باعث می شود، طول عمرتان کمتر شود. حتی تشدید اثرات ناتوان کننده این بیماری می تواند منجر به مرگ بیمار شود.
این بستگی به نوع میوپاتی شما دارد. مثلا بعضی از آنها پیشرونده هستند و با گذشت زمان بدتر می شوند، در حالی که برخی از آنها پایدارند و پیشرفتی نمی کنند. از طرف دیگر سرعت پیشرفت میوپاتی قابل پیش بینی نیست.
مرکز کاردرمانی امید نجف آباد با بکارگیری تکنیک های درمانی ویژه هر بیمار با کنترل علایم حرکتی میوپاتی و حفظ قدرت عضلانی و دامنه حرکتی مفاصل بدن بیمار از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند و به حفظ شرایط بیمار کمک میکند.
در هر سنی ممکن است علائم میوپاتی بروز کند. مثلا علائم میوپاتی در کودکان می تواند از بدو تولد خود را نشان دهد یا در نوجوانی و بزرگسالی بروز کند
با وجود اینکه هر دو بیماری منجر به ضعف پیش رونده و آتروفی عضلات می شوند اما با هم فرق دارند. نوروپاتی اختلال عصبی است که روی اعصاب تاثیر می گذارد. اما میوپاتی یک اختلال عضلانی است که ماهیچه ها را درگیر می کند.
کاردرمانی میوپاتی در نجف آباد با استفاده از روش های گوناگون به بهبود وضعیت فرد، کندتر کردن روند پیشرفت بیماری و حفظ و بهبود استقلال فرد کمک شایانی می کند. متخصصان این مرکز در ابتدا فرد و عوامل موثر بر آن از جمله محیط شغلی ، محیط تحصیلی فرد و … را بررسی میکند تا بنا بر نیازها و خواسته های فرد ، برنامه درمانی را تنظیم کند.
کارشناسان مرکز کاردرمانی و حرکات اصلاحی امید نجف آباد تلاش می کنند تا بیمار میوپاتی بتواند عملکرد تحصیلی ، شغلی و وظایف زندگی روزمره خود را به نحو احسن انجام دهد. کاردرمانی میوپاتی به فرد کمک می کند تا بتواند مشارکت اجتماعی خود را حفظ کند. کارشناسان مرکز کاردرمانی امید نجف آباد به فرد مبتلا به اختلال میوپاتی کمک می کند تا حداکثر استقلال خود را در زندگی روزمره حفظ کند.